کلایمر در لرستان
کلایمر نسل جدید دستگاه های بالابر است که در سال های اخیر در صنعت ساختمان استفاده می شود . کاربرد عمده کلایمر برای دسترسی به فضاهای ساختمانی بلند، سدها، پله ها، سیلوها، مخزن های نفت و … استفاده می شود. در این فضاها برای هر نوع تعمیر، نگهداری، نقاشی، نظافت، نصب تجهیزات ساختمانی و دیگر موارد کلایمر بهترین گزینه است. کلایمر در خرم اباد و لرستان مانند بسیاری از شهرهای بزرگ دیگر تقاضای زیادی دارد.
خرم آباد رتبه ۲۳ در بین شرهای پرجمیعت ایران را دارد و هرساله به وسعت و جمعیت آن افزوده می شود . در استان لرستان و شهر خرم آباد به دلیل وسعت بالا، جمعیت زیاد و همچنین سازه های متعدد، از کلایمر استفاده های متفاوتی می شود. معمولا کلایمرها با توجه به نوع کاربری، ظرفیت مورد نیاز کاری و همین طور ضریب امنیت در مدل ها و اندازه های مختلف به کار برده می شود. این تجهیزات بالابر به طور کلی به سه دسته زیر تقسیم بندی می شوند:
- مونو ریل
- پرتابل برقی
- نفربر
- حامل مصالح
- سکوی اجرای عملیات
مزایای استفاده از کلایمر در خرم آباد
کلایمرها با توجه به نوع و کاربردشان، دارای سبدهای مخصوصی هستند که گنجایش و حجم متغیری دارند. در طراحی و ساخت کلایمر از سیستم های امنیتی مثل ترمزهای پاراشوت، کمانی و لنتی استفاده شده است، تا در زمان های خطر از سقوط دستگاه جلوگیری نمایند. این دستگاه همچنین دارای کابل امنیتی مستقل نیز می باشد، تا در صورت عمل نکردن سیستم های امنیتی، مجموعه را به طور کامل قفل کند.
معمولا کلایمرها مدولار طراحی و ساخته میشوند و قسمت های مختلف آن به وسیله پیچ و مهره به یکدیگر متصل می شوند. یکی از مزایای تهیه کلایمر در اصفهان این است که نصب و راه اندازی آسانی دارد و همچنین حمل و نقل راحت و سریع و امکان مونتاژ و دمونتاژ بدون دردسری را در اختیار کاربران قرار می دهد و نسبت به تجهیزاتی نظیر داربست اتفاقات خطرناک را به کمترین حد ممکن می رساند.
انواع مختلف کلایمر
کلایمرها بر اساس ارتفاع مورد نیاز و وزن کار در دو نوع دستی و برقی به بازار عرضه می شوند. در حقیقت کلایمر را می توان هم با نیروی برق و هم به شکل دستی استفاده کرد. کلایمر دستی در مقابل برقی از سرعت حرکتی و ظرافت کمتری برخوردار است و مناسب فضاهایی با ارتفاع کم است.
فرق کلایمر با بالابرهای معمولی که در داخل برخی ساختمان ها قرار دارند را می توان محل تعبیه موتور وینچی دانست. به طوری که در بالابرها موتور دستگاه اصولا در بالای ساختمان روی یک شاسی مخصوص قرار گرفته، که با فعالیت موتور سیم بکسل جمع می شود و سبد به سمت بالا حرکت می کند. اما در کلایمرها موتور دستگاه بر روی سبد تعبیه شده است.
کلایمرها از لحاظ حرکتی دارای دو حرکت عمودی و حرکت عمودی_جانبی هستند. در مدل حرکت عمودی پایه های دستگاه را در بالای ساختمان قرار می دهند، تا با کمک سیم بکسل به موتور روی سبد وصل شود و آن را در جهت عمودی به حرکت در آورد.
سخن آخر
با تهیه کلایمر در خرم اباد ، شهری که هر روز به تعداد سازه های در حال ساخت آن اضافه می شود و صنایع زیادی در آن فعال اند و نیاز به بالابر دارند، به راحتی می توانید امنیت کارگران را تامین کنید و به بهترین شکل ممکن پروژه های خود را به اتمام برسانید. علاوه بر این استفاده از کلایمر از هزینه های بالای ناشی از حوادث و اتفاقات ناگواری که به دلیل کمبود تجهیزات پیش می آید، جلوگیری می کند.